Τι να προσέξω αγοράζοντας Σαλόνι

Κατα τη διάρκεια επιλογής σαλονιού πρώτο και κυριότερο προσέχουμε από τι υλικό είναι κατασκευασμένος ο σκελετός! Πολλές φορές για την εξοικονόμηση κόστους χρησιμοποιούνται εντελώς ακατάλληλα υλικά γα την κατασκευή του σκελετού ενός σαλονιού.

Ζητήστε να δείτε τον σκελετό του σαλονιού κατά τη διάρκεια της κατασκευής (γυμνό πριν την τοποθέτηση των αφρολέξ)

Δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι η ποιότητα στα λάστιχα (αφρολέξ) του καθίσματος γιατί και εκεί χρησιμοποιούνται κακές ποιότητες αφρολέξ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή τους εντός σύντομου χρονικού διαστήματος

Επιπροσθέτως προσοχή στην επιλογή των υφασμάτων καθώς πολλοί εισάγουν από Κίνα - Τουρκία πλασάροντας τα ως Ιταλικά με αποτέλεσμα να είναι αμφιβόλου ποιότητας υφάσματα χωρίς αντοχές Στα σαλόνια new homes δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή του σκελετού με επιλεγμένα ξύλα δουλεμένα από άριστους τεχνίτες σκελετοποιους γι΄αυτό μπορούμε και σας δίνουμε εγγύηση εφ΄όρου ζωής.

Επίσης μεγάλη σημασία δίνουμε στα λάστιχα του καθίσματος τα οποία κατασκευάζονται με ελληνικά αφρολέξ υψηλής αντοχής στο βασικό κόστος χωρίς καμία επιβάρυνση.

Στην έρευνα αγοράς σας ζητήστε το αντίστοιχο υλικό και συγκρίνετε το τελικό κόστος κατασκευής Τα υφάσματα μας, δέρματα - τεχνοδέρματα έχουν επιλεγεί ανάμεσα στα ανθεκτικότερα με εγγυημένη προέλευση από Βέλγιο - Γερμανία - Καναδά.